Συμμετοχή ΤΚ/ΤΕΕ στην Πράξη "ΛΑΕΡΤΗΣ" που έχει ενταχθεί στο Ε.Π. "Ιόνια Νησιά 2014-2020"

Εγγραφή στον Κατάλογο Πραγματογνωμόνων του ΤΚ/ΤΕΕ

Συμπληρώστε την αίτηση για την εγγραφή σας στον κατάλογο πραγματογνωμόνων του ΤΚ/ΤΕΕ

Εγγραφή

Mητρώο εθελοντών αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών

Συμπληρώστε την αίτηση στη φόρμα εγγραφής για το Μητρώο Εθελοντών Μηχανικών για την Αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών.

Εγγραφή

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΚ/ΤΕΕ

Ο Κανονισμός της Βιβλιοθήκης του Περιφερειακού Τμήματος Κέρκυρας του ΤΕΕ. 

Περισσότερα

Οικισμοί Ν. Κέρκυρας

Ψηφιοποίηση Πινακίδων

Εκλογές Μαΐου 2024

 

Σε συνεννόηση με την διοίκηση του ΤΕΕ το όριο οφειλόμενων συνδρομών για να επιτρέπονται νέες συναλλαγές στο σύστημα αμοιβών του ΤΕΕ μειώθηκε σε 3 έτη (συμπεριλαμβανομένου του τρέχοντος έτους) με προοπτική να μηδενιστεί μέχρι τέλους του χρόνου.


Αυτό σημαίνει ότι το τρέχων έτος (2017) πρέπει να έχουν εξοφληθεί οι συνδρομές ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2014, ώστε να μπορούν να εισάγουν νέα αίτηση ή να υποβάλουν για επανυπολογισμό παλαιά αίτηση από το σύστημα αμοιβών του ΤΕΕ.

Παρακαλώ να ενημερώνονται όσοι μηχανικοί δεν έχουν διαβάσει τη σχετική ανακοίνωση. Επίσης σας θυμίζω ότι όταν ισχύει ο περιορισμός υπάρχει σχετική σήμανση επάνω δεξιά στην οθόνη της εφαρμογής των αμοιβών μηχανικών.

Σας γνωρίζουμε ότι το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να γίνει δυνατή ξανά η πρόσβαση στο σύστημα του ΤΕΕ εξαρτάται από τον τρόπο εξόφλησης των απαραίτητων συνδρομών όπως αναφέρεται παρακάτω:

     α) Για τις πληρωμές που γίνονται στο ΜΥΤΕΕ το σύστημα ανοίγει την ίδια στιγμή.

    β) Για τις πληρωμές που γίνονται στα ταμεία του ΤΕΕ (κεντρικά ή περιφερειακά) το σύστημα ανοίγει το μεσημέρι της ίδιας μέρας (απαραίτητη προυπόθεση το δίκτυο των Περιφερειακών Τμημάτων να βρίσκεται σε λειτουργία).

    γ) Για τις πληρωμές που γίνονται σε τράπεζες, web banking το σύστημα ανοίγει το μεσημέρι της επόμενης μέρας (γιατί μεσολαβεί η ΔΙΑΣ που μας στέλνει τα στοιχεία πληρωμών από τις τράπεζες περίπου στις 12 το πρωί της επόμενης ημέρας).

    δ) Στην περίπτωση υπαγωγής σε ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ το σύστημα ανοίγει την ίδια στιγμή.

 

 

Τμήμα Εσόδων-Συνδρομών του ΤΕΕ
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 

Βρείτε μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο twitter
Λάβετε ειδοποιήσεις RSS