Συμμετοχή ΤΚ/ΤΕΕ στην Πράξη "ΛΑΕΡΤΗΣ" που έχει ενταχθεί στο Ε.Π. "Ιόνια Νησιά 2014-2020"

Εγγραφή στον Κατάλογο Πραγματογνωμόνων του ΤΚ/ΤΕΕ

Συμπληρώστε την αίτηση για την εγγραφή σας στον κατάλογο πραγματογνωμόνων του ΤΚ/ΤΕΕ

Εγγραφή

Mητρώο εθελοντών αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών

Συμπληρώστε την αίτηση στη φόρμα εγγραφής για το Μητρώο Εθελοντών Μηχανικών για την Αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών.

Εγγραφή

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΚ/ΤΕΕ

Ο Κανονισμός της Βιβλιοθήκης του Περιφερειακού Τμήματος Κέρκυρας του ΤΕΕ. 

Περισσότερα

Οικισμοί Ν. Κέρκυρας

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Πρόσκληση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, για την εγγραφή σας στο επιμορφωτικό σεμινάριο σχετικά με την προσαρμογή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην κλιματική αλλαγή, το οποίο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά από τις 27 Ιουνίου έως και τις 29 Ιουνίου 2022.
Οι εγγραφές πραγματοποιούνται έως τις 23 Ιουνίου 2022, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο και συμπληρώνοντας το σχετικό ερωτηματολόγιο:
 
https://docs.google.com/forms/d/1Lo7tGF_3pjMwSBn-7wWbjATWK7Xy3lEvn3SKcz5vg6c

Το  σεμινάριο συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και το Πράσινο Ταμείο στο πλαίσιο του έργου LIFE-IP AdaptInGR και απευθύνεται μεταξύ άλλων σε ενδιαφερόμενα μέρη (επαγγελματικές ομάδες) σε τομείς που επηρεάζονται από τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής.

Από το ΤΚ/ΤΕΕ

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, η οποία εκδόθηκε στις 30/5/2022 αναφέρεται ότι: "Λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί από την ενεργειακή κρίση οι οποίες δυσχεραίνουν τις οικονομικές συναλλαγές των πολιτών, σε συνδυασμό με τα τεχνικά προβλήματα στις ψηφιακές πλατφόρμες του Ελληνικού Κτηματολογίου, ανακοινώνει ότι χορηγείται παράταση για την υποβολή αντιρρήσεων επί του περιεχομένου των δασικών χαρτών για 45 ημέρες. Η παράταση αφορά στους δασικούς χάρτες που αναρτήθηκαν εντός του 2021 για τους οποίους η προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων εκπνέει στις 31 Μαΐου. Η νέα καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αντιρρήσεων είναι η 15η Ιουλίου 2022".

ΑΠΟ ΤΟ ΤΚ/ΤΕΕ

 

Σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης της χθεσινής ενημερωτικής εκδήλωσης για την Ταυτότητα Κτιρίου επιλέγοντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/100009421753584/videos/1099748907252189/

Τις επόμενες ημέρες θα αναρτηθεί και η βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης.

Από το ΤΚ/ΤΕΕ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Περιφερειακό Τμήμα Κέρκυρας του ΤΕΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου Συμπλήρωση & Εφαρμογή Ο ρόλος και η ευθύνη των Μηχανικών», όπου  μετά από αναβολές, είναι πλέον υποχρεωτική από 01/04/2022 για τις δικαιοπραξίες. 

Το αντικείμενο της εκδήλωσης θα είναι ο ρόλος και οι υποχρεώσεις  του μηχανικού στην  συμπλήρωση της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Κτιρίου (ΗΤΚ), λαμβάνοντας υπόψη και κάποιες ιδιαιτερότητες που ισχύουν στο νησί της Κέρκυρας .

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  την Δευτέρα  09/05/2022 και ώρα 18:30 στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κέρκυρας με εισηγητές ανώτερα στελέχη του Κεντρικού ΤΕΕ, καθ’ ύλην αρμόδιους στα θέματα της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Κτηρίου.

Εισηγητές:

  1. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος - Προϊστάμενος της Γενικής Δ/νσης Ανάπτυξης Έργων Επαγγελματικών & Επιστημονικών Θεμάτων.
  2. Αλεξάνδρα Ματάλα – Προϊσταμένη της Δ/νσης Πληροφοριακών Συστημάτων και Εφαρμογών
  3. Κλαίρη Δήμα – Προϊσταμένη της Τράπεζας Πληροφοριών
  4. Μιχάλης Παπαμιχαήλ – Επιστημονικός Συνεργάτης του ΤΕΕ

 

0 Πρόεδρος

 

Γιάννης Κ. Μεταλληνός

Πολιτικός Μηχανικός

Βρείτε μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο twitter
Λάβετε ειδοποιήσεις RSS