Συμμετοχή ΤΚ/ΤΕΕ στην Πράξη "ΛΑΕΡΤΗΣ" που έχει ενταχθεί στο Ε.Π. "Ιόνια Νησιά 2014-2020"

Εγγραφή στον Κατάλογο Πραγματογνωμόνων του ΤΚ/ΤΕΕ

Συμπληρώστε την αίτηση για την εγγραφή σας στον κατάλογο πραγματογνωμόνων του ΤΚ/ΤΕΕ

Εγγραφή

Mητρώο εθελοντών αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών

Συμπληρώστε την αίτηση στη φόρμα εγγραφής για το Μητρώο Εθελοντών Μηχανικών για την Αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών.

Εγγραφή

Εγγραφή στα Σ.Υ.Π.Ο.Θ.Α. και Σ.Α.

Συμπληρώστε την αίτηση για την εγγραφή σας στα Συμβούλια Πολεοδομικών θεμάτων & Αμφισβητήσεων – ΣΥΠΟΘΑ και Συμβούλια Αρχιτεκτονικής - ΣΑ

Περισσότερα

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΕ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Το ΤΕΕ, ενσωματώνοντας την αποκτηθείσα εμπειρία που αποκομίστηκε μετά από περίπου ένα έτος λειτουργίας του συστήματος Έκδοσης Οικοδομικών Αδειών «e-Άδειες» και, πρωτίστως, τις αρχικές παρατηρήσεις των χρηστών (Υπαλλήλων Υ.Δομ. και Μηχανικών), προέβει σε αναβάθμιση του λογισμικού προκειμένου να προσφέρει τα εξής:

Περισσότερα...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 11/10/2019

Σε περίπτωση που υπάρχει αδυναμία στο ανέβασμα εγγράφων ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Αποσυνδεθείτε από το e-Άδειες (log out).
  2. Διαγράψτε το ιστορικό στο browser για χρονικό εύρος τουλάχιστον μήνα.
  3. Επανασυνδεθείτε στο e-adeies μέσω του site του ΤΕΕ (https://web.tee.gr/) από το πορτοκαλί εικονίδιο του e-Άδειες και όχι από σελιδοδείκτες ή συντομεύσεις.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΚ/ΤΕΕ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΚΗΡΥΞΕ Η ΑΔΕΔΥ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΤΕΕ  

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Από τις 11.00 μ.μ. έως τη λήξη του ωραρίου.

Οι εργαζόμενοι στο Π. Τμήμα Κέρκυρας του ΤΕΕ συμμετέχουν στη στάση εργασίας, την Τετάρτη 2/10/2019 από τις 11.00 μ.μ. έως τη λήξη του ωραρίου και η υπηρεσία του Π. Τμήματος δε θα λειτουργήσει.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ Π. ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΣτΕ Ολ. 1757/2019
Κατάργηση άμισθων υποθηκοφυλακείων
 
Πρόεδρος: Αικατερίνη Σακελλαροπούλου
Εισηγητής: Μαρλένα Τριπολιτσιώτη
 
Με την 1757/2019 απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, κρίθηκε, με μειοψηφία δύο μελών της συνθέσεως, ότι η κατάργηση των άμισθων υποθηκοφυλακείων δυνάμει του ν. 4512/2018 (A’ 5) και η μεταφορά των αρμοδιοτήτων τους στο εποπτευόμενο από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας ν.π.δ.δ. «Ελληνικό Κτηματολόγιο» δεν αντίκεινται στο άρθρο 92 παρ. 3 και 4 του Συντάγματος. Ειδικότερα, κρίθηκαν τα εξής: Η σύνταξη του Εθνικού Κτηματολογίου έχει αναχθεί, με το άρθρο 24 παρ. 2 εδ. τελευταίο του Συντάγματος, όπως ισχύει από το 2001, σε υποχρέωση του Κράτους.
Περισσότερα...

Το Γραφείο υποστήριξης των Μηχανικών για θέματα ιδιωτικών έργων και μελετών (αυθαίρετα) δεν θα λειτουργήσει για το κοινό την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΚ/ΤΕΕ

Σας ενημερώνουμε ότι το Περιφερειακό Τμήμα Κέρκυρας του ΤΕΕ, λόγω της αργίας του Δεκαπενταύγουστου,

θα παραμείνει κλειστό την Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019.

Επίσης σας γνωρίζουμε ότι την ίδια μέρα τόσο οι Κεντρικές Υπηρεσίες του ΤΕΕ, όσο και τα υπόλοιπα Περιφερειακά Τμήματα, δε θα λειτουργούν. 

ΑΠΟ ΤΟ ΤΚ/ΤΕΕ

Από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοινώνεται η μετάθεση για τις 16 Σεπτεμβρίου 2019 της ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων για τον Β’ κύκλο του Προγράμματος «Εξοικονόμηση Κατ΄οίκον ΙΙ».
 
Η παράταση αυτή κρίθηκε αναγκαία για την καλύτερη προετοιμασία του προγράμματος και την εξυπηρέτηση των πολιτών.
 
Τις επόμενες μέρες θα γίνει σχετική τροποποίηση του Οδηγού Εφαρμογής του Προγράμματος και θα ανακοινωθούν οι ακριβείς ημερομηνίες έναρξης υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων ανά ομάδα Περιφερειών. 
 
* Δείτε το Δελτίο Τύπου εδώ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι Εργαζόμενοι στο Περιφερειακό Τμήμα Κέρκυρας του ΤΕΕ, συμμετέχουν αύριο 11/07/2019 στη Στάση Εργασίας που εξήγγειλε ο Σύλλογος Εργαζομένων ΤΕΕ, από την έναρξη του ωραρίου έως τις 12.00 μ.μ., για την άμεση καταβολή στους εργαζόμενους των δεδουλευμένων στις εκλογές του ΤΕΕ έτους 2016.

ΑΠΟ ΤΟ ΤΚ/ΤΕΕ

 

  

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Οι Εργαζόμενοι στο Π. Τμήμα Κέρκυρας του ΤΕΕ θα συμμετάσχουν αύριο 11/07/2019 σε Στάση Εργασίας, που εξήγγειλε ο Σύλλογος Εργαζομένων ΤΕΕ, απο την έναρξη του ωραρίου έως της 12 μμ, για την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους στις εκλογές του ΤΕΕ έτους 2016.

ΑΠΟ ΤΟ ΤΚ/ΤΕΕ 

Βρείτε μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο twitter
Λάβετε ειδοποιήσεις RSS