Συμμετοχή ΤΚ/ΤΕΕ στην Πράξη "ΛΑΕΡΤΗΣ" που έχει ενταχθεί στο Ε.Π. "Ιόνια Νησιά 2014-2020"

Εγγραφή στον Κατάλογο Πραγματογνωμόνων του ΤΚ/ΤΕΕ

Συμπληρώστε την αίτηση για την εγγραφή σας στον κατάλογο πραγματογνωμόνων του ΤΚ/ΤΕΕ

Εγγραφή

Mητρώο εθελοντών αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών

Συμπληρώστε την αίτηση στη φόρμα εγγραφής για το Μητρώο Εθελοντών Μηχανικών για την Αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών.

Εγγραφή

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΚ/ΤΕΕ

Ο Κανονισμός της Βιβλιοθήκης του Περιφερειακού Τμήματος Κέρκυρας του ΤΕΕ. 

Περισσότερα

Οικισμοί Ν. Κέρκυρας

Ψηφιοποίηση Πινακίδων

Εκλογές Μαΐου 2024

Ανακοινώνεται η πρόσκληση για την υποβολή υποψηφιοτήτων για την κάλυψη των κενών θέσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.

Η διαδικασία επιλογής περιλαμβάνει προ-επιλογή με βάση το φάκελο υποψηφιότητας και γίνεται με κριτήρια όπως ο βαθμός πτυχίου, η γνώση ξένων γλωσσών, η κατοχή άλλων μεταπτυχιακών τίτλων, η επαγγελματική και ερευνητική εμπειρία και οι δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά, οι ανακοινώσεις σε συνέδρια, καθώς και η συνάφεια των προπτυχιακών (ή άλλων μεταπτυχιακών) σπουδών με το αντικείμενο του ΣΑΤΠ. Όσοι προεπιλεγούν θα υποβληθούν σε εξέταση στην αγγλική γλώσσα και προφορική συνέντευξη την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου.

Οι φάκελοι υποψηφιότητας που θα ληφθούν υπόψη για τη διαδικασία επιλογής, θα πρέπει είτε να έχουν υποβληθεί δια ζώσης στη Γραμματεία του ΣΑΤΠ (από την Τρίτη 11/9) ή να έχουν αποσταλεί ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018, ώρα 15:00 και να περιλαμβάνουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Αίτηση (διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του ΣΑΤΠ (tourismculture-pms.uth.gr) Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα Πίνακας επιλεγμένων βιογραφικών στοιχείων (διαθέσιμος στην ιστοσελίδα του ΣΑΤΠ) συνοδευόμενος από υπεύθυνη δήλωση που να επιβεβαιώνει την αλήθεια των στοιχείων Αντίγραφο διπλώματος ή πτυχίου (με ακριβή βαθμό) Βεβαίωση ισοτιμίας διπλώματος ή πτυχίου από το ΔΟΑΤΑΠ (για όσους προέρχονται από πανεπιστήμια του εξωτερικού) Πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας Αποδεικτικά γνώσης ξένων γλωσσών. Για τους αλλοδαπούς απαιτείται και ηεπαρκής γνώση της ελληνικής γλώσσας.

Επισυναπτόμενο μπορείτε να βρείτε το πλήρες κείμενο της προκήρυξης.

Attachments:
Download this file (prokirixi_kenes theseis.pdf)prokirixi_kenes theseis.pdf139 kB

Βρείτε μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο twitter
Λάβετε ειδοποιήσεις RSS