Συμμετοχή ΤΚ/ΤΕΕ στην Πράξη "ΛΑΕΡΤΗΣ" που έχει ενταχθεί στο Ε.Π. "Ιόνια Νησιά 2014-2020"

Εγγραφή στον Κατάλογο Πραγματογνωμόνων του ΤΚ/ΤΕΕ

Συμπληρώστε την αίτηση για την εγγραφή σας στον κατάλογο πραγματογνωμόνων του ΤΚ/ΤΕΕ

Εγγραφή

Mητρώο εθελοντών αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών

Συμπληρώστε την αίτηση στη φόρμα εγγραφής για το Μητρώο Εθελοντών Μηχανικών για την Αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών.

Εγγραφή

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΚ/ΤΕΕ

Ο Κανονισμός της Βιβλιοθήκης του Περιφερειακού Τμήματος Κέρκυρας του ΤΕΕ. 

Περισσότερα

Οικισμοί Ν. Κέρκυρας

Ψηφιοποίηση Πινακίδων

Εκλογές Μαΐου 2024

Αγαπητέ Συνάδελφε,

Όπως ήδη σε έχουμε ενημερώσει, με την έναρξη της θητείας της παρούσας Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος καταβάλλουμε προσπάθεια να ενημερώνεστε δια της ηλεκτρονικής οδού, πολύ περιληπτικά ανά μήνα και συνολικά για τα βασικά θέματα με τα οποία ασχολούμαστε.

Η επικοινωνία μας αυτή ξεκίνησε τον  Ιούνιο του 2010 και συνεχίζεται κάθε μήνα, μέχρι σήμερα.

Για τον Μάιο του 2013 έχουμε:

Στην εβδομηκοστή έβδομη συνεδρίαση (14-5-2013):

1)      Παρουσιάστηκε στην Δ.Ε. η ανακοίνωση του καθηγητή του Πανεπιστημίου της Πάτρας κ. Στ. Δρίτσου, για το πέρας της ανατεθείσας από το τμήμα μας Προμελέτης Προσεισμικής Ενίσχυσης Δημοτικού Κτηρίου», και αποφασίστηκαν οι σχετικές ενέργειες για την παραλαβή της.
2)      Συζητήθηκε στην Δ.Ε., η διοργάνωση εκδήλωσης σχετικής με την προμελέτη της ομάδας υπό τον κ. Στ. Δρίτσο, σε συνεργασία με τον Δήμο της Κέρκυρας.
3)      Αποφασίστηκε η στενή παρακολούθηση των εξελίξεων για το θέμα της πληρωμής των εισφορών των Μηχανικών προς το ΕΤΑΑ.


Στην εβδομηκοστή όγδοη συνεδρίαση (28-5-2013):

1)        Η Δ.Ε. με εισήγηση του προέδρου Ν. Σπίγγου, ενέκρινε την έκδοση κοινής ανακοίνωσης με τον Δικηγορικό και τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο της Κέρκυρας σχετικής με το θέμα της κήρυξης σαν αρχαιολογικού χώρου ολόκληρης της περιοχής της πόλης της Κέρκυρας.
2)        Η Δ.Ε. με εισήγηση του προέδρου Ν. Σπίγγου και με αφορμή διαμαρτυρίες συναδέλφων, αποφάσισε την αποστολή εγγράφου προς τις αρμόδιες Υπηρεσίες, σχετικά με το θέμα της διάκρισης της μελέτης αποτύπωσης και της αρχιτεκτονικής μελέτης.
3)        Αποφασίστηκε η διοργάνωση εκδήλωσης για την παρουσίαση της μελέτης προσεισμικής ενίσχυσης παλαιού δημοτικού κτιρίου της Κέρκυρας (συντονιστής κ. Στ. Δρίτσος), στις 12-7-2013 στην αίθουσα της Αναγνωστικής Εταιρείας Κέρκυρας.
4)        Ενημερώθηκε η Δ.Ε. από τον πρόεδρο Ν. Σπίγγο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τα ακανθώδη προβλήματα των διπλωματούχων Μηχανικών και του ΤΕΕ γενικότερα.
5)        Ενημερώθηκε η Δ.Ε. από το μέλος της Αθ. Μακρή, για όσα συζητήθηκαν στο πρόσφατο συμβούλιο έργων της Περιφέρειας Ιόνιων νησιών.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς 

Ο Πρόεδρος 

 

Νικόλαος Σπίγγος

 

 

Προηγούμενες δραστηριότητες: http://www.teekerk.gr/index.php/news/accountability.html


Βρείτε μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο twitter
Λάβετε ειδοποιήσεις RSS