Συμμετοχή ΤΚ/ΤΕΕ στην Πράξη "ΛΑΕΡΤΗΣ" που έχει ενταχθεί στο Ε.Π. "Ιόνια Νησιά 2014-2020"

Εγγραφή στον Κατάλογο Πραγματογνωμόνων του ΤΚ/ΤΕΕ

Συμπληρώστε την αίτηση για την εγγραφή σας στον κατάλογο πραγματογνωμόνων του ΤΚ/ΤΕΕ

Εγγραφή

Mητρώο εθελοντών αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών

Συμπληρώστε την αίτηση στη φόρμα εγγραφής για το Μητρώο Εθελοντών Μηχανικών για την Αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών.

Εγγραφή

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΚ/ΤΕΕ

Ο Κανονισμός της Βιβλιοθήκης του Περιφερειακού Τμήματος Κέρκυρας του ΤΕΕ. 

Περισσότερα

Οικισμοί Ν. Κέρκυρας

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΜΕ ΦΕΡΟΥΣΑ ΤΟΙΧΟΠΟΙΪΑ 

Πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με τη συμμετοχή πολλών συναδέλφων σχετική με τα κτίρια που έχουν φέροντα οργανισμό από τοιχοποιία. Στην εκδήλωση αυτή κυριάρχησε η προσωπικότητα του καθηγητή Τάσιου ο οποίος μαζί με την αναπληρώτρια καθηγήτρια του ΕΜΠ κ. Βιντζηλαίου και τη λέκτορα του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Καραντώνη, ανέπτυξαν το σημαντικό αυτό θέμα που αφορά κυρίως στην παλαιά πόλη της Κέρκυρας και στους παραδοσιακούς οικισμούς. 

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. 

Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια και της παρουσίας των ομιλητών του σεμιναρίου για τα κτίρια με φέρουσα τοιχοποιία. Τους επαίνους έδωσαν οι παριστάμενοι εκπρόσωποι της Πολιτείας και τα μέλη της Δ.Ε. και της Αντιπροσωπείας του Τμήματός μας. 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ 

Το σεμινάριο αυτό πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή συναδέλφων. Ομιλήτρια η κα Ξυνομυλάκη Ελευθερία η οποία απάντησε με λεπτομέρεια σε όλες τις πτυχές των προβλημάτων που έθεσαν οι συνάδελφοι. Η καθιέρωση των συζητήσεων αυτών θα αποτελέσει αντικείμενο δραστηριότητας για τα επόμενα έτη. 

4. ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΟΝΙΑ ΟΔΟ 

Το Τμήμα Κέρκυρας του ΤΕΕ οργάνωσε μαζί με τα Περιφερειακά Τμήματα Ηπείρου, Αιτωλοακαρνανίας, Δυτικής Ελλάδας και Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου, δύο εκδηλώσεις που είχαν σημαντική επιτυχία και απήχηση σχετικά με την προώθηση της κατασκευής του μεγάλου έργου της Ιονίας Οδού. 

5. ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ICOMOS ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 

Με εκπρόσωπο στην οργανωτική επιτροπή τον προηγούμενο Πρόεδρο του Τμήματος Κώστα Βλάσση, συμβάλλαμε στη διοργάνωση του διεθνούς συμποσίου με θέμα «Τουρισμός και Πολιτιστικό Περιβάλλον », που πραγματοποιήθηκε στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς, από τις 18 έως τις 20 Ιουνίου 2004. 

6. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΩΝ ΙΟΝΙΟΥ 

Παραδόθηκε υλικό του Τμήματος σχετικό με την πόλη μας προκειμένου να εκτεθεί σε εκδήλωση του παραπάνω φορέα στην Αθήνα, μετά από συνεννόηση με την κα Μπιρμπίλη. 

Βρείτε μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο twitter
Λάβετε ειδοποιήσεις RSS