Συμμετοχή ΤΚ/ΤΕΕ στην Πράξη "ΛΑΕΡΤΗΣ" που έχει ενταχθεί στο Ε.Π. "Ιόνια Νησιά 2014-2020"

Εγγραφή στον Κατάλογο Πραγματογνωμόνων του ΤΚ/ΤΕΕ

Συμπληρώστε την αίτηση για την εγγραφή σας στον κατάλογο πραγματογνωμόνων του ΤΚ/ΤΕΕ

Εγγραφή

Mητρώο εθελοντών αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών

Συμπληρώστε την αίτηση στη φόρμα εγγραφής για το Μητρώο Εθελοντών Μηχανικών για την Αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών.

Εγγραφή

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΚ/ΤΕΕ

Ο Κανονισμός της Βιβλιοθήκης του Περιφερειακού Τμήματος Κέρκυρας του ΤΕΕ. 

Περισσότερα

Οικισμοί Ν. Κέρκυρας

Ψηφιοποίηση Πινακίδων

Εκλογές Μαΐου 2024

Χρησιμοποιείστε το διαμοιραζόμενο χώρο επαγγελματικών συναντήσεων και εργασίας που παρέχει δωρεάν το ΤΚ/ΤΕΕ στα μέλη του.

Η υπηρεσία απευθύνεται σε συναδέλφους που έχουν χώρο εργασίας με περιορισμούς (μικρός χώρος, σπίτι-γραφείο, επαγγελματική έδρα εκτός πόλης, κ.λπ.), αλλά και σε κάθε άλλο συνάδελφο που θα μπορούσε να διευκολυνθεί από το χώρο.

Μπορείτε να δεσμεύσετε το χώρο για τα ακόλουθα διαστήματα: 9:00 - 10:00 (+30'), 10:30 - 11:30 (+30'), 12:00 - 13:00 (+30') (σημ)

Στο χώρο παρέχετε ευρυζωνική σύνδεση διαδικτύου όχι όμως και υπολογιστής, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το δικό σας laptop, tablet ή κινητό τηλεφωνο για πρόσβαση στο διαδίκτυο ή πραγματοποίηση κάποιας παρουσίασης. Επιπλέον, δεν παρέχονται υπηρεσίες εκτύπωσης.

Για να δεσμεύσετε το χώρο ακολουθήστε τα πιο κάτω βήματα:

1. Ζητήστε πρόσβαση συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής.

2. Μετά από έλεγχο τα στοιχεία σας θα καταχωρηθούν από το ΤΚ/ΤΕΕ στην υπηρεσία κρατήσεων skedda.com και εσείς θα λάβετε σχετικό email προς επιβεβαίωση.

3. Μετά την επιβεβαίωση του email από μέρους σας μπορείτε να πραγματοποιείτε ανεξάρτητα κρατήσεις του διαμοιραζόμενου γραφείου μέσα από τη σελίδα https://teekerk.skedda.com.

 (σημ) Η δέσμευση θα πρέπει να θεωρείται ωριαία, τα 30' λεπτά μετά από κάθε ωριαία δέσμευση παρέχονται για να την έγκαιρη απελευθέρωση του χώρου και την τακτοποίησή του πριν την επόμενη δέσμευση.

Όροι λειτουργίας και χρήσης

 • Μετά την πρώτη καταχώρηση στη φόρμα εγγραφής και την επιβεβαίωση με email, η δέσμευση του χώρου θα γίνεται μόνο διαδικτυακά, χωρίς την εμπλοκή των υπαλλήλων του ΤΚ/ΤΕΕ.
 • Το κλειδί του χώρου θα παραλαμβάνεται από την υπηρεσία του ΤΕΕ και θα επιστρέφεται αμέσως μετά τη χρήση.
 • Ο χρόνος χρήσης του χώρου πρέπει να τηρείται με συνέπεια.
 • Ο χώρος θα πρέπει να διατηρείται καθαρός και χωρίς φθορές.
 • Οι χρήστες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα βιβλία της βιβλιοθήκης του Π. Τμήματος, θα πρέπει όμως να τα επιστρέφουν στο ακριβές σημείο στο ράφι, καθώς είναι ταξινομημένα. Εάν επιθυμούν να δανειστούν κάποιο βιβλίο,  θα πρέπει να συνεννοηθούν με την Υπηρεσία του ΤΚ/ΤΕΕ, μετά το πέρας της συνάντησης.
 • Απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα.
 • Επιπλέον, απαγορεύεται:
  • η ηχορύπανση, κάθε χρήστης οφείλει να σέβεται το χώρο και τους περιοίκους.
  • η συνειδητή προσπάθεια κακόβουλων επιθέσεων σε άλλα συστήματα και η συνειδητή προσπάθεια παραβίασης των απόρρητων προσωπικών κωδικών άλλων χρηστών.
  • ρητά η χρήση και διακίνηση μέσω του δικτύου του χώρου κλεψίτυπου περιεχομένου και λογισμικού ή προγραμμάτων για παράνομη αντιγραφή και χρήση λογισμικού, η έλλειψη μέτρων ασφάλειας και προστασίας σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογείται (π.χ. πρόσβαση σε ιστοσελίδες παράνομου περιεχομένου, ή παράνομο "κατέβασμα" ψηφιακού περιεχομένου).

Βρείτε μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο twitter
Λάβετε ειδοποιήσεις RSS