Συμμετοχή ΤΚ/ΤΕΕ στην Πράξη "ΛΑΕΡΤΗΣ" που έχει ενταχθεί στο Ε.Π. "Ιόνια Νησιά 2014-2020"

Εγγραφή στον Κατάλογο Πραγματογνωμόνων του ΤΚ/ΤΕΕ

Συμπληρώστε την αίτηση για την εγγραφή σας στον κατάλογο πραγματογνωμόνων του ΤΚ/ΤΕΕ

Εγγραφή

Mητρώο εθελοντών αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών

Συμπληρώστε την αίτηση στη φόρμα εγγραφής για το Μητρώο Εθελοντών Μηχανικών για την Αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών.

Εγγραφή

Εγγραφή στα Σ.Υ.Π.Ο.Θ.Α. και Σ.Α.

Συμπληρώστε την αίτηση για την εγγραφή σας στα Συμβούλια Πολεοδομικών θεμάτων & Αμφισβητήσεων – ΣΥΠΟΘΑ και Συμβούλια Αρχιτεκτονικής - ΣΑ

Περισσότερα

Οικισμοί Ν.Κέρκυρας

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Η Δ.Ε. του ΤΚ/ΤΕΕ εκφράζει την αντίθεσή της στις επαναλαμβανόμενες πράξεις βίας, καταστροφών και εμπρησμών, ως αντίδραση για τη λειτουργία και την αδειοδότηση του ΧΥΤΥ στη Νότια Κέρκυρα.

Οι φασίζουσες πρακτικές και η συστηματική προσβολή των δημοκρατικών θεσμών και των εκπροσώπων τους, είναι απόλυτα καταδικαστέες.  Είναι αυτονόητο ότι οι απαράδεκτες ενέργειες δεν χαρακτηρίζουν το σύνολο των Λευκιμμιωτών, παρά τις διαφωνίες ή επιφυλάξεις τους για τη λειτουργία της εγκατάστασης.

Οι αποφάσεις του Περιφερειάρχη για την αδειοδότηση του ΧΥΤΥ Λευκίμμης και την υπαγωγή σε πρότυπες περιβαλλοντικές δεσμεύσεις του γηπέδου στη θέση «ΚΟΕΡΟΥ», μας βρίσκουν κατ’ αρχάς σύμφωνους. Επισημαίνουμε όμως, ότι πριν χρησιμοποιηθούν οι χώροι, θα πρέπει να γίνει απαρέγκλιτη εφαρμογή των περιορισμών και των προϋποθέσεων που τέθηκαν στις αποφάσεις και να υπάρξει η απόλυτη συμμόρφωση με τις παρατηρήσεις της υπηρεσίας περιβάλλοντος της ΠΙΝ.


Βρείτε μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο twitter
Λάβετε ειδοποιήσεις RSS