Συμμετοχή ΤΚ/ΤΕΕ στην Πράξη "ΛΑΕΡΤΗΣ" που έχει ενταχθεί στο Ε.Π. "Ιόνια Νησιά 2014-2020"

Εγγραφή στον Κατάλογο Πραγματογνωμόνων του ΤΚ/ΤΕΕ

Συμπληρώστε την αίτηση για την εγγραφή σας στον κατάλογο πραγματογνωμόνων του ΤΚ/ΤΕΕ

Εγγραφή

Mητρώο εθελοντών αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών

Συμπληρώστε την αίτηση στη φόρμα εγγραφής για το Μητρώο Εθελοντών Μηχανικών για την Αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών.

Εγγραφή

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΚ/ΤΕΕ

Ο Κανονισμός της Βιβλιοθήκης του Περιφερειακού Τμήματος Κέρκυρας του ΤΕΕ. 

Περισσότερα

Οικισμοί Ν. Κέρκυρας

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Νοσήλεια ΤΣΜΕΔΕ: Άρχισε η πληρωμή


Πιστώθηκαν σήμερα 11/4, οι λογαριασμοί των ασφαλισμένων του ΤΣΜΕΔΕ  που τηρούνται στην Τράπεζα Αττικής.

Η πίστωση αφορά  στην πληρωμή των νοσηλίων που είχαν υποβληθεί στο τοπικό Περιφερειακό Γραφείο του Ταμείου μέχρι 23-11-2010 και είχαν ελεγχθεί και εγκριθεί από ελεγκτές της κεντρικής υπηρεσίας, που μετακινήθηκαν στη νησί για το σκοπό αυτό, μετά από πρωτοβουλία και ενέργειες του Περιφερειακού μας Τμήματος.

Για το όλο θέμα, είχε προηγηθεί έγγραφη παρέμβαση του ΤΕΕ Κέρκυρας, στον Πρόεδρο της Εποπτεύουσας Επιτροπής κ. Ν. Καραλή, με ταυτόχρονη κοινοποίηση στον Πρόεδρο του Τομέα Μηχανικών και ΕΔΕ και Αντιπρόεδρο του ΕΤΑΑ κ. Ι. Γαμβρίλη και στην Προϊσταμένη της τοπικής Υπηρεσίας κ Ε. Περούλη.

Παράλληλα, υπήρξε και τηλεφωνική επικοινωνία για το ίδιο θέμα,  του κ. Σπίγγου με τους κ. Γαμβρίλη και Καραλή και διαβεβαίωσή τους για την άμεση διευθέτηση του ζητήματος.

Την προηγούμενη εβδομάδα παρελήφθη και η από 1 Απριλίου έγγραφη απάντηση της αρμόδιας Διευθύντριας Εποπτείας και Ελέγχου των Περιφερειακών Υπηρεσιών του Ταμείου, σύμφωνα με την οποία τα ελεγχθέντα μέχρι 23/11/10 νοσήλια θα εξοφληθούν έως τις 8/4, όπως πραγματικά έγινε ενώ τα αυτά που κατατέθηκαν το διάστημα 24/11 μέχρι 1/4 και εγκρίθηκαν, θα αποπληρωθούν μέχρι τις 20 Μαΐου.

Στην απαντητική επιστολή του ΤΣΜΕΔΕ, την οποία παραθέτουμε στη συνέχεια, η μεγάλη καθυστέρηση αποδίδεται στην έλλειψη ελεγκτή γιατρού, γεγονός που επεσήμανε πρώτο το ΤΕΕ στην επιστολή του,  καθώς επίσης και στην έλλειψη προσωπικού από το τοπικό Περιφερειακό Γραφείο.

Δείτε την απάντηση του ΤΣΜΕΔΕ  

Βρείτε μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο twitter
Λάβετε ειδοποιήσεις RSS