Συμμετοχή ΤΚ/ΤΕΕ στην Πράξη "ΛΑΕΡΤΗΣ" που έχει ενταχθεί στο Ε.Π. "Ιόνια Νησιά 2014-2020"

Εγγραφή στον Κατάλογο Πραγματογνωμόνων του ΤΚ/ΤΕΕ

Συμπληρώστε την αίτηση για την εγγραφή σας στον κατάλογο πραγματογνωμόνων του ΤΚ/ΤΕΕ

Εγγραφή

Mητρώο εθελοντών αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών

Συμπληρώστε την αίτηση στη φόρμα εγγραφής για το Μητρώο Εθελοντών Μηχανικών για την Αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών.

Εγγραφή

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΚ/ΤΕΕ

Ο Κανονισμός της Βιβλιοθήκης του Περιφερειακού Τμήματος Κέρκυρας του ΤΕΕ. 

Περισσότερα

Οικισμοί Ν. Κέρκυρας

Ψηφιοποίηση Πινακίδων

Εκλογές Μαΐου 2024

Για την αρχή του 2005 προγραμματίζονται δυο σημαντικές εκδηλώσεις. Η πρώτη σε συνεργασία και μετά από πρόταση του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων θα πραγματοποιηθεί στις 5/2/2005 και θα είναι διάλεξη του Αρχιτέκτονα Τομπάζη με θέμα τη Βιοκλιματική Αρχιτεκτονική. 

Η δεύτερη, σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τον Δήμο Κερκυραίων, την ΠΙΝ και την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση θα είναι διημερίδα με θέμα τον Χωροταξικό και Πολεοδομικό Σχεδιασμό. 

Το Τμήμα μας εκπροσωπήθηκε το 2004 στα Δ.Σ. διαφόρων Δημοτικών Επιχειρήσεων και Εταιρειών του Δήμου Κερκυραίων και των άλλων Καποδιστριακών Δήμων με παρουσία που θεωρούμε ότι συνέβαλε στην ορθολογική λειτουργία τους. 

Η συμμετοχή των εκπροσώπων μας στα Συμβούλια της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και της ΠΙΝ χαρακτηρίστηκε από τη συνέπεια και τη σαφή έκφραση της άποψης του ΤΕΕ σε όλα τα ζητήματα που αφορούσαν κυρίως στην προστασία του περιβάλλοντος. 

Στο Τεχνικό Συμβούλιο του Ιονίου Πανεπιστημίου η συμβολή του Τμήματος παραμένει καθοριστική για την πορεία των εκτελουμένων έργων που θα συμβάλουν στην επίλυση του στεγαστικού προβλήματος του Ιδρύματος. 

Βρείτε μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο twitter
Λάβετε ειδοποιήσεις RSS