Συμμετοχή ΤΚ/ΤΕΕ στην Πράξη "ΛΑΕΡΤΗΣ" που έχει ενταχθεί στο Ε.Π. "Ιόνια Νησιά 2014-2020"

Εγγραφή στον Κατάλογο Πραγματογνωμόνων του ΤΚ/ΤΕΕ

Συμπληρώστε την αίτηση για την εγγραφή σας στον κατάλογο πραγματογνωμόνων του ΤΚ/ΤΕΕ

Εγγραφή

Mητρώο εθελοντών αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών

Συμπληρώστε την αίτηση στη φόρμα εγγραφής για το Μητρώο Εθελοντών Μηχανικών για την Αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών.

Εγγραφή

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΚ/ΤΕΕ

Ο Κανονισμός της Βιβλιοθήκης του Περιφερειακού Τμήματος Κέρκυρας του ΤΕΕ. 

Περισσότερα

Οικισμοί Ν. Κέρκυρας

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι η Υπηρεσία του Περιφερειακού Τμήματος  Κέρκυρας του ΤΕΕ δεν θα λειτουργήσει την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022, λόγω της εορτής του θαύματος του Αγίου Σπυρίδωνα και την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022, λόγω της εορτής του Δεκαπενταύγουστου.

ΑΠΟ ΤΟ ΤΚ/ΤΕΕ.

Τροποποιήθηκε το πληροφοριακό σύστημα «e-Άδειες» σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 155 και 156 του ν. 4951/2022, που αφορούν στη δυνατότητα έκδοσης Οικοδομικής Άδειας και Αδείας Αναθεώρησης των κατηγοριών 1 και 2 με Βεβαίωση όρων δόμησης της παραγράφου 2 του άρθρου 38 του ν. 4495/2017.

Δείτε το ενημερωτικό σημείωμα της τροποποίησης.

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοινώνει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η έγκριση της 3ης τροποποίησης της προκήρυξης του προγράμματος «Εξοικονομώ 2021», με σκοπό τη βελτίωση σημείων και όρων του Οδηγού εφαρμογής και των παραρτημάτων του.

Στην τροποποίηση προβλέπεται μεταβολή της προθεσμίας υποβολής Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Κτιρίου, η οποία πλέον θα ανέρχεται σε 110 ημέρες. Συνεπώς, η προθεσμία υποβολής της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Κτιρίου για τις αιτήσεις που έχουν χαρακτηριστεί ως καταρχήν επιλέξιμες και λήγουν σήμερα, 19 Ιουλίου 2022, παρατείνεται έως και τις 7 Σεπτεμβρίου 2022.

Αναλυτικά οι αλλαγές θα αποτυπώνονται στην υπό έκδοση τροποποίηση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης του προγράμματος.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΝ.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση εδώ.

Πρόσκληση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, για την εγγραφή σας στο επιμορφωτικό σεμινάριο σχετικά με την προσαρμογή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην κλιματική αλλαγή, το οποίο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά από τις 27 Ιουνίου έως και τις 29 Ιουνίου 2022.
Οι εγγραφές πραγματοποιούνται έως τις 23 Ιουνίου 2022, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο και συμπληρώνοντας το σχετικό ερωτηματολόγιο:
 
https://docs.google.com/forms/d/1Lo7tGF_3pjMwSBn-7wWbjATWK7Xy3lEvn3SKcz5vg6c

Το  σεμινάριο συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και το Πράσινο Ταμείο στο πλαίσιο του έργου LIFE-IP AdaptInGR και απευθύνεται μεταξύ άλλων σε ενδιαφερόμενα μέρη (επαγγελματικές ομάδες) σε τομείς που επηρεάζονται από τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής.

Από το ΤΚ/ΤΕΕ

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, η οποία εκδόθηκε στις 30/5/2022 αναφέρεται ότι: "Λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί από την ενεργειακή κρίση οι οποίες δυσχεραίνουν τις οικονομικές συναλλαγές των πολιτών, σε συνδυασμό με τα τεχνικά προβλήματα στις ψηφιακές πλατφόρμες του Ελληνικού Κτηματολογίου, ανακοινώνει ότι χορηγείται παράταση για την υποβολή αντιρρήσεων επί του περιεχομένου των δασικών χαρτών για 45 ημέρες. Η παράταση αφορά στους δασικούς χάρτες που αναρτήθηκαν εντός του 2021 για τους οποίους η προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων εκπνέει στις 31 Μαΐου. Η νέα καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αντιρρήσεων είναι η 15η Ιουλίου 2022".

ΑΠΟ ΤΟ ΤΚ/ΤΕΕ

 

Βρείτε μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο twitter
Λάβετε ειδοποιήσεις RSS