Συμμετοχή ΤΚ/ΤΕΕ στην Πράξη "ΛΑΕΡΤΗΣ" που έχει ενταχθεί στο Ε.Π. "Ιόνια Νησιά 2014-2020"

Εγγραφή στον Κατάλογο Πραγματογνωμόνων του ΤΚ/ΤΕΕ

Συμπληρώστε την αίτηση για την εγγραφή σας στον κατάλογο πραγματογνωμόνων του ΤΚ/ΤΕΕ

Εγγραφή

Mητρώο εθελοντών αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών

Συμπληρώστε την αίτηση στη φόρμα εγγραφής για το Μητρώο Εθελοντών Μηχανικών για την Αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών.

Εγγραφή

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΚ/ΤΕΕ

Ο Κανονισμός της Βιβλιοθήκης του Περιφερειακού Τμήματος Κέρκυρας του ΤΕΕ. 

Περισσότερα

Οικισμοί Ν. Κέρκυρας

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Ενημερώνουμε τους ασφαλισμένους μας (παλαιό και νέο ασφαλιστικό) σχετικά με την έκδοση της σχετικής υπουργικής εγκυκλίου υπ. αριθμ:     Φ.10043/οικ.32742/811 με θέμα «Γνωστοποίηση διατάξεων του άρθρου 39 του Ν.4331/2015-Επιλογή κατώτερης ασφαλιστικής κατηγορίας από τους ασφαλισμένους του ΕΤΑΑ».

Τονίζουμε δε την προσοχή στους παλαιούς και νέους ασφαλισμένους μας οι οποίοι θα πρέπει να μην έχουν οφειλές προς το ΕΤΑΑ μέχρι την 31/12/2014 ή να βρίσκονται σε καθεστώς ρύθμισης οφειλών και να καταβάλλουν τις τρέχουσες ασφαλιστικές εισφορές μέχρι την καταληκτική ημερομηνία πληρωμής του Α εξαμήνου 2015.

 

Επομένως, όσοι επιθυμούν να υπαχθούν σε καθεστώς ρύθμισης και ειδικά για τον διακανονισμό του Ν.4321/2015 η δυνατότητα υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης διακανονισμού παραμένει μέχρι την 31 Ιουλίου 2015 στις 12.00 ΜΜ μέσω του site του ΤΣΜΕΔΕ, ενώ παράλληλα ισχύει η υποβολή αίτησης του εν λόγω διακανονισμού για τους ασφαλισμένους μας με την φυσική τους παρουσία (ή με εξουσιοδότηση σε περίπτωση αδυναμίας του ιδίου) στην κεντρική υπηρεσία ή στα κατά τόπους γραφεία /τμήματα.

 

Εκ της Δ/νσης Εισφορών ΤΣΜΕΔΕ

 

 

Σημείωση:

Η δυνατότητα ρύθμισης των 100 δόσεων θα παραμείνει ανοικτή (σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΤΣΜΕΔΕ) έως την 31/7.

Όσοι έχουν κωδικό στο e-ΤΣΜΕΔΕ, μπορούν να κάνουν login στο σύστημα. Στο μενού, κάτω αριστερά εμφανίζεται η επιλογή «Αίτηση υπαγωγής στο Ν.4321/2015».

Επίσης, απ το ίδιο link μπορείτε να δείτε ακριβώς το ποσό που οφείλετε. Όποιος συνάδελφος δεν έχει κωδικό στο e-ΤΣΜΕΔΕ, μπορεί είτε να πάει από το γραφείο του ΤΣΜΕΔΕ και να κάνει εντύπως την αίτηση, είτε να κάνει ηλεκτρονική αίτηση στο e-ΤΣΜΕΔΕ και μετά να περάσει από το γραφείο του ΤΣΜΕΔΕ απλά για να ενεργοποιήσει τον κωδικό του.

 

ΤΕΕ/ΤΚ


Βρείτε μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο twitter
Λάβετε ειδοποιήσεις RSS