Συμμετοχή ΤΚ/ΤΕΕ στην Πράξη "ΛΑΕΡΤΗΣ" που έχει ενταχθεί στο Ε.Π. "Ιόνια Νησιά 2014-2020"

Εγγραφή στον Κατάλογο Πραγματογνωμόνων του ΤΚ/ΤΕΕ

Συμπληρώστε την αίτηση για την εγγραφή σας στον κατάλογο πραγματογνωμόνων του ΤΚ/ΤΕΕ

Εγγραφή

Mητρώο εθελοντών αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών

Συμπληρώστε την αίτηση στη φόρμα εγγραφής για το Μητρώο Εθελοντών Μηχανικών για την Αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών.

Εγγραφή

Εγγραφή στα Σ.Υ.Π.Ο.Θ.Α. και Σ.Α.

Συμπληρώστε την αίτηση για την εγγραφή σας στα Συμβούλια Πολεοδομικών θεμάτων & Αμφισβητήσεων – ΣΥΠΟΘΑ και Συμβούλια Αρχιτεκτονικής - ΣΑ

Περισσότερα

Οικισμοί Ν.Κέρκυρας

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

  • WEB SITE
Οι σελίδες του Τμήματος θα κάνουν σύντομα την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο, φιλοξενούμενες βεβαίως στο δικτυακό τόπο του ΤΕΕ. Η κατασκευή τους, που ολοκληρώνεται τις προσεχείς ημέρες, έχει ανατεθεί σε εταιρία της Πάτρας. 

  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
Η αύξηση της ταχύτητας της on line γραμμής από τα 64 στα 128 kbps και η συνακόλουθη βελτίωση της ταχύτητας λήψης δεδομένων για τους χρήστες, η παροχή και ISDN συνδέσεων στα 64 kbps, η διαρκής ενασχόληση του προσωπικού του Τμήματος με τα θέματα της Τράπεζας Πληροφοριών, η άριστη συνεργασία με τα στελέχη της κεντρικής υπηρεσίας της Τράπεζας και η εκ μέρους μας παροχή στοιχειώδους υποστήριξης στους συνδρομητές, ελαχιστοποίησαν τα προβλήματα του υπήρχαν στο παρελθόν και συνέβαλαν, όχι μόνο στη διατήρηση αλλά και στην αύξηση του αριθμού των συνδρομητών. 

  • ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΎΝΕΣ
Στο Τμήμα υποβλήθηκαν 29 νέες αιτήσεις για τη διενέργεια πραγματογνωμοσυνών και την εκτίμηση της αξίας ακινήτων. Από αυτές έχουν ήδη ολοκληρωθεί 17 ενώ ολοκληρώθηκαν και 5 ακόμα από παλαιότερες υποθέσεις που ήταν σε εκκρεμότητα. 

Βρείτε μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο twitter
Λάβετε ειδοποιήσεις RSS