Συμμετοχή ΤΚ/ΤΕΕ στην Πράξη "ΛΑΕΡΤΗΣ" που έχει ενταχθεί στο Ε.Π. "Ιόνια Νησιά 2014-2020"

Εγγραφή στον Κατάλογο Πραγματογνωμόνων του ΤΚ/ΤΕΕ

Συμπληρώστε την αίτηση για την εγγραφή σας στον κατάλογο πραγματογνωμόνων του ΤΚ/ΤΕΕ

Εγγραφή

Mητρώο εθελοντών αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών

Συμπληρώστε την αίτηση στη φόρμα εγγραφής για το Μητρώο Εθελοντών Μηχανικών για την Αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών.

Εγγραφή

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΚ/ΤΕΕ

Ο Κανονισμός της Βιβλιοθήκης του Περιφερειακού Τμήματος Κέρκυρας του ΤΕΕ. 

Περισσότερα

Οικισμοί Ν. Κέρκυρας

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Μεγάλη έμφαση έδωσε η Διοικούσα Επιτροπή στον άρτιο εξοπλισμό, στη διαρκή συντήρηση των μονίμων εγκαταστάσεων του Τμήματος και στην εν γένει βελτίωση της υποδομής του, με στόχο την καλή και αποτελεσματική λειτουργία της Υπηρεσίας και τη διαρκή βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών. 

  • ΓΡΑΦΕΙΑ
Μετά την κατασκευή μιας σύγχρονης και πλήρως εξοπλισμένης αίθουσας εκδηλώσεων στον 3ο όροφο έγινε μερική αναδιαρύθμιση, στους χώρους του 4ου ορόφου στον οποίο στεγάζονται οι υπηρεσίες του Τμήματος. Στον όροφο αυτό δημιουργήθηκαν ένα νέο Γραφείο και μια αίθουσα μεικτής χρήσης, ενώ σύντομα θα γίνει μεταφορά της βιβλιοθήκης από τον 4ο όροφο σε άλλο ιδιόκτητο χώρο, εντός του κτιρίου, λόγω στενότητας του χώρου. 
Για τη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση των Γραφείων, στους νέους χώρους αλλά και στους υπάρχοντες προστέθηκαν σύγχρονα έπιπλα, φωτιστικά και 1 κλιματιστικό, έγινε επέκταση του υπάρχοντος πιστοποιημένου δικτύου Η/Υ και τηλεφώνων, ενώ παράλληλα όλες οι μόνιμες εγκαταστάσεις υπέστησαν εκτεταμένη συντήρηση εσωτερικά και εξωτερικά [αντικατάσταση θυρών και παραθύρων, χρωματισμοί, κλπ]. 

  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Για την ολοκλήρωση του υπάρχοντος Hardware και λογισμικού, στον εξοπλισμό του Τμήματος προστέθηκαν ένας ισχυρός H/Y Server IBM, 2 νέοι Η/Υ, ένας φορητός Η/Υ, 3 οθόνες υγρών κρυστάλλων, 2 έγχρωμοι εκτυπωτές, 2 UPS, χρήσιμα προγράμματα και διάφορες βοηθητικές μηχανές γραφείου. Ακόμα, έγινε προμήθεια μιας μοτοσικλέτας μικρού κυβισμού για την ταχύτερη διεκπεραίωση των εξωτερικών εργασιών. 

  • ΕΜΨΥΧΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Στο δυναμικό του Τμήματος προσετέθη μια υπάλληλος αορίστου χρόνου. Παρόλα αυτά ο αριθμός των υπηρετούντων μονίμων υπαλλήλων υπολείπεται αυτού που πραγματικά χρειάζεται η Υπηρεσία, με αποτέλεσμα να αναζητούνται τρόποι ενίσχυσής του. 

Βρείτε μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο twitter
Λάβετε ειδοποιήσεις RSS