Συμμετοχή ΤΚ/ΤΕΕ στην Πράξη "ΛΑΕΡΤΗΣ" που έχει ενταχθεί στο Ε.Π. "Ιόνια Νησιά 2014-2020"

Εγγραφή στον Κατάλογο Πραγματογνωμόνων του ΤΚ/ΤΕΕ

Συμπληρώστε την αίτηση για την εγγραφή σας στον κατάλογο πραγματογνωμόνων του ΤΚ/ΤΕΕ

Εγγραφή

Mητρώο εθελοντών αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών

Συμπληρώστε την αίτηση στη φόρμα εγγραφής για το Μητρώο Εθελοντών Μηχανικών για την Αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών.

Εγγραφή

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΚ/ΤΕΕ

Ο Κανονισμός της Βιβλιοθήκης του Περιφερειακού Τμήματος Κέρκυρας του ΤΕΕ. 

Περισσότερα

Οικισμοί Ν. Κέρκυρας

Ψηφιοποίηση Πινακίδων

Εκλογές Μαΐου 2024

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την πρώτη τους συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δ.Ε. του ΤΕΕ Κέρκυρας κ. Ν. Σπίγγο και τον Αντιπρόεδρο της Αντιπροσωπείας κ. Σ. Κορωνάκη είχε προχθές 12 Απριλίου 2011 η προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή του νεοϊδρυθέντος τοπικού Τμήματος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας (ΣΠΜΕ).

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία του ΤΕΕ, σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, έγινε συζήτηση και ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Επιμελητηρίου που αφορούν στα θέματα Πολιτικού Μηχανικού και επισημάνθηκε  η αναγκαιότητα κοινών δραστηριοτήτων, με πρώτη αρχή μάλιστα το σεμινάριο για τους Ευρωκώδικες, που προγραμματίζεται για τον προσεχή Μάιο.

Ο κ. Σπίγγος εξέφρασε τις ευχές του Τεχνικού Επιμελητηρίου για το ξεκίνημα του τοπικού Τμήματος του ΣΠΜΕ,  που θα αποκτήσει σύντομα την πρώτη του εκλεγμένη διοίκηση, όταν θα πραγματοποιηθούν οι πανελλαδικές του αρχαιρεσίες.

Την προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή του Συλλόγου, που στεγάζεται στα Γραφεία του ΤΕΕ, όπως όλοι οι Σύλλογοι των διπλ. Μηχανικών του Νομού,  αποτελούν οι Πολιτικοί Μηχανικοί Δημήτρης Απέργης, Γιώργος Βούλγαρης, Άννα Γκιόκα, Ανδρέας Γουλής, Αναστασία Κακαράντζα, Ερρίκος Κρεμόνας και Παναγιώτης Μπολοβίνος.

Από  το ΤΚ/ΤΕΕ  

Βρείτε μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο twitter
Λάβετε ειδοποιήσεις RSS