Συμμετοχή ΤΚ/ΤΕΕ στην Πράξη "ΛΑΕΡΤΗΣ" που έχει ενταχθεί στο Ε.Π. "Ιόνια Νησιά 2014-2020"

Εγγραφή στον Κατάλογο Πραγματογνωμόνων του ΤΚ/ΤΕΕ

Συμπληρώστε την αίτηση για την εγγραφή σας στον κατάλογο πραγματογνωμόνων του ΤΚ/ΤΕΕ

Εγγραφή

Mητρώο εθελοντών αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών

Συμπληρώστε την αίτηση στη φόρμα εγγραφής για το Μητρώο Εθελοντών Μηχανικών για την Αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών.

Εγγραφή

Εγγραφή στα Σ.Υ.Π.Ο.Θ.Α. και Σ.Α.

Συμπληρώστε την αίτηση για την εγγραφή σας στα Συμβούλια Πολεοδομικών θεμάτων & Αμφισβητήσεων – ΣΥΠΟΘΑ και Συμβούλια Αρχιτεκτονικής - ΣΑ

Περισσότερα

Οικισμοί Ν.Κέρκυρας

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Εκδήλωση ΤΕΕ – Π. Τμήματος Κέρκυρας.
Βράβευση επιτυχόντων στα Πολυτεχνεία και τις Πολυτεχνικές Σχολές της Χώρας, έτους 2019

Την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αναγνωστικής Εταιρίας Κέρκυρας, το Περιφερειακό Τμήμα Κέρκυρα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας πραγματοποίησε την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση, στο πλαίσιο της οποίας η Διοίκηση του Π. Τμήματος συνεχάρη δημόσια τους νέους φοιτητές και φοιτήτριες, σαράντα δύο (42) στον αριθμό, που εισήχθησαν στα Πολυτεχνεία και Πολυτεχνεία και τις Πολυτεχνικές Σχολές της Χώρας, από τα Λύκεια της Π.Ε Κέρκυρας κατά τις εισαγωγικές εξετάσεις του 2019.

Παρόντες ο π. Πρόεδρος του Π. Τμήματος κ. Νικόλαος Τρίαντος, η Διοίκηση του Φορέα καθώς και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Π.Ε Κέρκυρας, κ. Θεόδωρος Αθηναίος.

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος κ. Γιάννης Μεταλληνός, καλωσορίζοντας τους νέους φοιτητές τους επιβράβευσε για τη σημαντική επιτυχία τους, ενώ αναφέρθηκε διεξοδικά στο ρόλο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τον μελλοντικό επιστημονικό τους Φορέα. Κλείνοντας την ομιλία του και απευθυνόμενος προς τους νέους φοιτητές ευχήθηκε, κατά την έξοδό τους στην αγορά εργασίας, μετά το πέρας των σπουδών τους, η προοπτική της επαγγελματικής αποκατάστασης στο εξωτερικό να αποτελεί μόνο επιλογή και όχι ανάγκη.

Ακολούθησε η επίδοση των συγχαρητηρίων τίτλων από τα μέλη της Διοίκησης του Φορέα.

ΑΠΟ ΤΟ ΤΚ/ΤΕΕ


Βρείτε μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο twitter
Λάβετε ειδοποιήσεις RSS