Συμμετοχή ΤΚ/ΤΕΕ στην Πράξη "ΛΑΕΡΤΗΣ" που έχει ενταχθεί στο Ε.Π. "Ιόνια Νησιά 2014-2020"

Εγγραφή στον Κατάλογο Πραγματογνωμόνων του ΤΚ/ΤΕΕ

Συμπληρώστε την αίτηση για την εγγραφή σας στον κατάλογο πραγματογνωμόνων του ΤΚ/ΤΕΕ

Εγγραφή

Mητρώο εθελοντών αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών

Συμπληρώστε την αίτηση στη φόρμα εγγραφής για το Μητρώο Εθελοντών Μηχανικών για την Αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών.

Εγγραφή

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΚ/ΤΕΕ

Ο Κανονισμός της Βιβλιοθήκης του Περιφερειακού Τμήματος Κέρκυρας του ΤΕΕ.

Οικισμοί Ν. Κέρκυρας

Ψηφιοποίηση Πινακίδων

Εκλογές Μαΐου 2024

Ενημερωτική Εκδήλωση

«Εφαρμογή του Ν. 4495/2017 – Έλεγχος και Προστασία του Δομημένου Περιβάλλοντος»

Το Περιφερειακό Τμήμα  Κέρκυρας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, με αφορμή αρκετά ερωτήματα σχετικά με την εφαρμογή του Ν. 4495/2017 «Έλεγχος και Προστασία του Δομημένου Περιβάλλοντος» αλλά και ενόψει των τροπολογιών που αναμένεται να ψηφισθούν στην Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα, θα πραγματοποιήσει ενημερωτική εκδήλωση.

Η εκδήλωση θα γίνει την Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018, από τις 17.30 έως 21.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κέρκυρας (Αριστοτέλους 2, Άνω Πλατεία).

Εισηγητές στην εκδήλωση θα είναι από το Υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος η κα Σταυρούλα Αγρίου, Π.Μ., Συνεργάτιδα Υπουργού, η κα Αικατερίνη Μπούμπα, Π.Μ. Συνεργάτιδα Υπουργού, η κα Ζωή Βισβάρδη, Νομικός ΥΠΕΝ, ενώ από το ΤΕΕ για θέματα του help desk θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Τσελίκης, Π.Μ.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν γραπτώς τα ερωτήματά τους στους εισηγητές, τα οποία θα απαντηθούν κατά προτεραιότητα, μετά το πέρας παρουσίασης των εισηγήσεων.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες στη Γραμματεία του Π. Τμήματος, τηλ.: 26610 30058.

ΑΠΟ ΤΟ ΤΚ/ΤΕΕ.

Βρείτε μας στο Facebook