Συμμετοχή ΤΚ/ΤΕΕ στην Πράξη "ΛΑΕΡΤΗΣ" που έχει ενταχθεί στο Ε.Π. "Ιόνια Νησιά 2014-2020"

Εγγραφή στον Κατάλογο Πραγματογνωμόνων του ΤΚ/ΤΕΕ

Συμπληρώστε την αίτηση για την εγγραφή σας στον κατάλογο πραγματογνωμόνων του ΤΚ/ΤΕΕ

Εγγραφή

Mητρώο εθελοντών αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών

Συμπληρώστε την αίτηση στη φόρμα εγγραφής για το Μητρώο Εθελοντών Μηχανικών για την Αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών.

Εγγραφή

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΚ/ΤΕΕ

Ο Κανονισμός της Βιβλιοθήκης του Περιφερειακού Τμήματος Κέρκυρας του ΤΕΕ. 

Περισσότερα

Οικισμοί Ν. Κέρκυρας

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Ημερίδα ΤΕΕ & Συλλόγων Μηχανικών
 
Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

«Ενεργειακή απόδοση κτιρίων:
Εφαρμογή του ΚΕΝΑΚ – διαδικασία ενεργειακών επιθεωρήσεων –
Το Πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον:
Προκλήσεις και οφέλη»
 


Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ημερίδα για την Ενεργειακή απόδοση των κτιρίων και την εφαρμογή του πρόσφατα θεσμοθετημένου σχετικού Κανονισμού  οργανώνουν από κοινού την Παρασκευή 6 Μαΐου 2011, στο Φαληράκι (αίθουσα π. ΑΝΕΔΚ), το Περιφερειακό Τμήμα Κέρκυρας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και οι Σύλλογοι διπλ. Μηχανικών του Νομού.

Σκοπός της ημερίδας, που γίνεται με την υποστήριξη της Ειδικής Γραμματέως  Επιθεώρησης Περιβάλλοντος & Ενέργειας του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και αναμένεται με ενδιαφέρον, είναι η πληρέστερη ενημέρωση των Μηχανικών της περιοχής σε θέματα εφαρμογής του Κανονισμού Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων (ΚΕΝΑΚ), έκδοσης Πιστοποιητικών Ενεργειακής Απόδοσης (Ενεργειακοί Επιθεωρητές, κλπ.) καθώς και άλλων συναφών ζητημάτων που προκύπτουν τόσο κατά τη μελέτη, όσο και κατά τη θεώρηση της Μελέτης Ενεργειακής Απόδοσης από τις Πολεοδομίες.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της ημερίδας, οι εργασίες θα αρχίσουν στις 09:30 το πρωί και θα ολοκληρωθούν στις 18.30, με μια ενδιάμεση διακοπή από τις 14:30 έως τις 16:00.

Η είσοδος για τα μέλη του ΤΕΕ, είναι ελεύθερη. Δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται στη Γραμματεία του ΤΕΕ, τηλ.: 26610-30058 και ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Χρήσιμο θα ήταν, τυχόν ερωτήσεις, απορίες κ.λπ., να αποσταλούν στο ΤΕΕ μέχρι τις 4/5, χρησιμοποιώντας το ειδικό έντυπο, για την καλλίτερη προετοιμασία των εισηγητών. 

 

Δείτε το Πρόγραμμα

Πρόσκληση - Αφίσσα

Δείτε τις εισηγήσεις

Στείλτε τις ερωτήσεις σας 

Βρείτε μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο twitter
Λάβετε ειδοποιήσεις RSS