Συμμετοχή ΤΚ/ΤΕΕ στην Πράξη "ΛΑΕΡΤΗΣ" που έχει ενταχθεί στο Ε.Π. "Ιόνια Νησιά 2014-2020"

Εγγραφή στον Κατάλογο Πραγματογνωμόνων του ΤΚ/ΤΕΕ

Συμπληρώστε την αίτηση για την εγγραφή σας στον κατάλογο πραγματογνωμόνων του ΤΚ/ΤΕΕ

Εγγραφή

Mητρώο εθελοντών αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών

Συμπληρώστε την αίτηση στη φόρμα εγγραφής για το Μητρώο Εθελοντών Μηχανικών για την Αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών.

Εγγραφή

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΚ/ΤΕΕ

Ο Κανονισμός της Βιβλιοθήκης του Περιφερειακού Τμήματος Κέρκυρας του ΤΕΕ. 

Περισσότερα

Οικισμοί Ν. Κέρκυρας

Ψηφιοποίηση Πινακίδων

Εκλογές Μαΐου 2024

Ενημερωθείτε για τη δράση του συλλόγου μέσα από την ιστοσελίδα του:

psdmh-kerk.gr


Ο Σύλλογος Διπλωματούχων Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων Κέρκυρας,  ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί παράρτημα του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων.

Σκοπός του  Συλλόγου, που αριθμεί 85 μέλη, είναι: 

  1. Η μελέτη, προστασία και προαγωγή των επαγγελματικών και οικονομικών συμφερόντων των μελών του.  
  2. Η δημιουργία και καλλιέργεια του πνεύματος αλληλεγγύης μεταξύ των μελών του.  
  3. Η ανάπτυξη, αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός του επαγγέλματος του Μηχανολόγου - Ηλεκτρολόγου.  
  4. Η παροχή οποιασδήποτε στήριξης στα μέλη του και  
  5. Η συνεργασία με άλλους επιστημονικούς, ομοίους ή παρομοίους συλλόγους - σωματεία ομοσπονδίας ή συνομοσπονδίας εντός ή εκτός Κερκύρας, Ελληνικά, Αλλοδαπά ή Διεθνή, προς επίλυση κοινών προβλημάτων.

Τα όργανα του Συλλόγου που προέκυψαν από τις εκλογές του 2015, είναι:  

To Διοικητικό Συμβούλιο:

Α.Μ Επώνυμο Όνομα Ιδιότητα Στοιχεία Επικοινωνίας
 127611 Αυλωνίτης Άρης - Σπύρος Πρόεδρος Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 32155 Γουδέλης Διαμιανός Αντιπρόεδρος Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 107308 Σοφιανός Νικόλαος Γραμματέας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 124730 Αλεξάκης Άγγελος Ταμίας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 134328 Πανδής Στυλιανός Μέλος Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αναπληρωματικά Μέλη:

Α.Μ. Επώνυμο Όνομα Στοιχεία Επικοινωνίας
 130918 Καραβίδας Ιωάννης  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 61632 Πρίφτης Νικόλαος  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Εξελεγκτικη Επιτροπή:

Α.Μ. Επώνυμο Όνομα Στοιχεία Επικοινωνίας
 54635 Κυριάκης Αναστάσιος  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 52048 Αλαμάνος Κωνσταντίνος  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 44231 Μέριανος Δημήτριος  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στοιχέια Επικοινωνίας Συλλόγου:

ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 13 - 49100 ΚΕΡΚΥΡΑ
ΤΗΛ.: 2661101381
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Βρείτε μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο twitter
Λάβετε ειδοποιήσεις RSS